Επικοινωνία & Πρόσβαση

Η κλινική μας βρίσκεται επί της οδού Πλατείας Ναυαρίνου με αριθμό 18, στη συμβολή της με την Δημητρίου Γούναρη, ακριβώς πάνω από τα Ανάκτορα του Γαλερίου. Θα σας παρακαλούσαμε να μελετήσετε το χάρτη αλλά και τα παρακάτω στοιχεία για εύκολη πρόσβαση στο ιατρείο μας.

Το Ιατρείο μας στο χάρτη

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη!

Πρόσβαση με λεωφορείο

Η πρόσβαση στο ιατρείο με λεωφορείο είναι εύκολη, καθώς στην περιοχή του ιατρείου μας υπάρχουν πολλές διαφορετικές στάσεις λεωφορείων του ΟΑΣΘ, με αποτέλεσμα να εξυπηρετούνται άνετα όλες οι περιοχές της Θεσσαλονίκης. Είναι γεγονός πως μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με σχεδόν οποιαδήποτε γραμμή διασχίζει το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Για τους ασθενείς που έρχονται μέσω Εγνατίας οδού, η στάση του λεωφορείου που εξυπηρετεί είναι η «Καμάρα», ενώ για αυτούς από Τσιμισκή, η στάση «Ιστορικό Κέντρο».

Εδώ μπορείτε να βρείτε τη βέλτιστη διαδρομή που προτείνει ο ΟΑΣΘ με τα δρομολόγια των λεωφορείων που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν για να έρθετε στο ιατρείο. Παρακαλώ επιλέξτε στη θέση αφετηρίας την επιλογή «Διεύθυνση: Οδός και αριθμός» και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση σας. Στη θέση προορισμού πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ 18 ή ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 18, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και μετά κάντε κλικ στο κουμπί «Προβολή διαδρομής».

Πρόσβαση με αυτοκίνητο / Στάθμευση

Η Οδοντιατρική Μέριμνα βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Πλατείας Ναβαρίνου 18 στη γωνία που συναντά τον πεζόδρομο της Δ. Γούναρη. Η στάθμευση του αυτοκινήτου σας μπορεί να γίνει σε ελεύθερο δημόσιο χώρο ή σε κάποιον από τους πολυάριθμους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης της περιοχής του κέντρου. Οι πιο κοντινοί ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης είναι:

  • Στην οδό Πλ. Ιπποδρομίου 17
  • Στην οδό Αλ. Σβώλου 22
  • Το parking της ΔΕΘ στην οδό Αγγελάκη (συμβολή με Αλ. Σβώλου), το οποίο είναι ιδιαίτερα οικονομικό (3 ευρώ οι 2 ώρες).

Ωστόσο, η Οδοντιατρική Μέριμνα Θεσσαλονίκης σας συνιστά ανεπιφύλακτα τη χρήση των αστικών μέσων μαζικής μεταφοράς για την πρόσβαση στην κλινική μας.

Accessibility
Κλείσιμο
Αλλαγή Μεγέθους Χαρακτήρων
A- A+
Επισήμανση Links
Κείμενο σε Ομιλία

Μαρκάρετε όποιο κείμενο της σελίδας επιθυμείτε, για να το ακούσετε.

Κλείσιμο
Κάντε κλικ για να ακούσετε το μαρκαρισμένο κείμενο! Click to listen highlighted text!