Αρθρογραφία & Ενημέρωση

Ο ρόλος της ψηφιακής τεχνολογίας και της ποιότητας των υλικών στις θεραπείες Οδοντικών Εμφυτευμάτων

  • odmerimna-emf-moutsios
Η ψηφιακή τεχνολογία, έχει κυριαρχίσει σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας μας και συνεχώς εξελίσσεται. Μετά από πολυετή έρευνα και δοκιμές, έχει πλέον λάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην οδοντιατρική, ανανεώνοντας την ροή εργασίας μεταξύ οδοντιατρείου και οδοντοτεχνικού εργαστηρίου, αντικαθιστώντας τις συντηρητικές τεχνικές για την διαχείριση των περιστατικών με νέες σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογικό εξοπλισμό.

Λεύκανση δοντιών: Τι πρέπει να γνωρίζουμε.

  • odmerimna-lefkansi-tzoka
Η λεύκανση είναι η πιο συντηρητική τεχνική που διαθέτει ο οδοντίατρος για τη βελτίωση της αισθητικής του χαμόγελου. Εφόσον τηρηθούν ιατρικοί κανόνες απο τον οδοντίατρο είναι απολύτως ασφαλής διαδικασία η οποία έχει ως στόχο την χημική διάσπαση των χρωστικών  με αποτέλεσμα την αλλαγή του χρώματος των δοντιών σε φωτεινότερους τόνους.

Τι γνωρίζετε για την Ορθοδοντική;

  • odmerimna-post0image
Η ορθοδοντική είναι η ειδικότητα της οδοντιατρικής που έχει ως αντικείμενο τη σωστή διευθέτηση των δοντιών στα οδοντικά τόξα, καθώς και την καθοδήγηση της ανάπτυξης των γνάθων, αποσκοπώντας στην αποκατάσταση της καλής στοματικής λειτουργίας και την αισθητική βελτίωση του χαμόγελου και του προσώπου.

Accessibility
Κλείσιμο
Αλλαγή Μεγέθους Χαρακτήρων
A- A+
Επισήμανση Links
Κείμενο σε Ομιλία

Μαρκάρετε όποιο κείμενο της σελίδας επιθυμείτε, για να το ακούσετε.

Κλείσιμο
Κάντε κλικ για να ακούσετε το μαρκαρισμένο κείμενο! Click to listen highlighted text!