Η Ιατρική μας Ομάδα

Βασικό “συστατικό” της επιτυχίας της Οδοντιατρικής Μέριμνας είναι η ομάδα των οδοντιάτρων, με διαφορετική ειδικότητα ο καθένας, που καλύπτουν όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης. Για κάθε ασθενή καταρτίζεται εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας, το οποίο υλοποιείται από τους εξειδικευμένους οδοντιάτρους μας, καθένας από τους οποίους επεμβαίνει στο πλαίσιο του επιστημονικού και κλινικού αντικειμένου της ειδικότητάς του.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Για το λόγο αυτό η Οδοντιατρική Μέριμνα στη Θεσσαλονίκη διαθέτει μόνο εξειδικευμένους οδοντιάτρους με τίτλο ειδικότητας (όχι γενικούς οδοντιάτρους), οι οποίοι έχουν άριστη επιστημονική κατάρτιση σε όλα τα αντικείμενα της οδοντιατρικής επιστήμης. Διαβάστε παρακάτω τα βιογραφικά των οδοντιάτρων μας.

Στράτος Αθανάσιος, DMD, CAGD - Προσθετολόγος Οδοντίατρος

Στράτος Αθανάσιος, DMD, CAGD

Προσθετολόγος Οδοντίατρος,
Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου TUFTS Boston, USA

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου TUFTS Boston στο τμήμα της Προσθετικής. Μέλος της American Dental Association και του American College of Prosthodontics. Επισκέπτης Επίκουρος καθηγητής του τμήματος της προσθετικής του Πανεπιστημίου TUFTS Boston. Επιστημονικός συνεργάτης της Ελληνικής Εταιρείας Συνεχούς Οδοντιατρικής Επιμόρφωσης. Εργάζεται στην Οδοντιατρική Μέριμνα Θεσσαλονίκης με αποκλειστικό αντικείμενο την Προσθετική Οδοντιατρική. Παρουσιάσεις και παρουσία σε διεθνή συνέδρια και συμπόσια με θέματα Αισθητική Οδοντιατρική, Προσθετική Εμφυτευμάτων και Γναθοπροσωπική Προσθετική.

Ροδίου Στυλιανός, DMD, MSc - Ειδικευθής στην Περιοδοντολογία

Ροδίου Στυλιανός, DMD, MSc

Ειδικευθής στην Περιοδοντολογία
στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Απόφοιτος Οδοντιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. Απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών της ιδίας σχολής στον τομέα Περιοδοντολογίας και Βιολογίας Εμφυτευμάτων. Επιστημονικός συνεργάτης της Ελληνικής Εταιρείας Συνεχούς Οδοντιατρικής Επιμόρφωσης. Συμμετέχει σε πλήθος συνεδρίων και  σεμιναρίων ως ομιλητής και εκπαιδευτής στον τομέα της Περιοδοντολογίας και της Εμφυτευματολογίας. Αποκλειστικά αντικείμενα της ενασχόλησής του είναι η Περιοδοντολογία, η Εμφυτευματολογία, η πλαστική χειρουργική του στόματος και οι εφαρμογές Laser στην επανορθωτική οδοντιατρική.

Δρ. Δίγκα Άννα, DDS, MSc, Post-PhD researcher - Ειδικευθείσα στην Ενδοδοντολογία

Δρ. Δίγκα Άννα, DDS, MSc, Post-PhD researcher

Ειδικευθείσα στην Ενδοδοντολογία
στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Απόφοιτος Οδοντιατρικού Τμήματος Α.Π.Θ και του Προγράμματος Μεταπτυχιακού Σπουδών του Εργαστηρίου Ενδοδοντολογίας του Οδοντιατρικού Τμήματος Α.Π.Θ. Απόκτηση Διδακτορικού Τίτλου Σπουδών του Οδοντιατρικού Τμήματος Α.Π.Θ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Φυσιολογίας της Ακαδημίας Επιστημών της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Πράγα το 2013. Εξωτερικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Ενδοδοντολογίας του Οδοντιατρικού Τμήματος του Α.Π.Θ. διδάσκοντας σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Διαθέτει παρουσιάσεις και παρουσία σε διεθνή οδοντιατρικά συνέδρια, καθώς και δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά με θέμα την Ενδοδοντολογία. Εκπονεί Μεταδιδακτορική έρευνα με αντικείμενο τα οδοντικά βλαστοκύτταρα. Εργάζεται στην Οδοντιατρική Μέριμνα Θεσσαλονίκης με αποκλειστικό αντικείμενο την Ενδοδοντολογία.

Ταράουνε Φάντι Φώτης, DDS, MSc Ειδικευθείς στην Ορθοδοντική

Ταράουνε Φάντι Φώτης, DDS, MSc

Ειδικευθείς στην Ορθοδοντική
στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ειδικευθείς στην Ορθοδοντική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κάτοχος του τίτλου του ειδικού Ορθοδοντικού από το Υπουργείο Υγείας. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο όπως κεφάλαια στο βιβλίο «Skeletal Anchorage in Orthodontic Treatment of Class II Malocclusion», καθώς και αρκετές δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά με θέμα την Ορθοδοντική. Είναι υποψήφιος διδάκτωρ στο ΑΠΘ. Εργάζεται στη Οδοντιατρική Μέριμνα Θεσσαλονίκης με αποκλειστικό αντικείμενο την Ορθοδοντική.

Ίνω Χατζηνικολάου, DMD, MSc - Ειδικευθείσα στην Οδοντική Χειρουργική – Συντηρητικές Αισθητικές Αποκαταστάσεις

Ινώ Χατζηνικολάου, DMD, MSc

Ειδικευθείσα στην Οδοντική Χειρουργική – Συντηρητικές Αισθητικές Αποκαταστάσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

H Ινώ Χατζηνικολάου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. κατόπιν πανελληνίων εξετάσεων, από την οποία αποφοίτησε τρίτη στην κατάταξη. Κατόπιν ολοκλήρωσε το τριετές Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών και εξειδίκευσης (MSc) του ΑΠΘ στην κατεύθυνση «Οδοντική Χειρουργική – Συντηρητικές Αισθητικές Αποκαταστάσεις». Στην συνέχεια εργάστηκε στο Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) του Ηνωμένου Βασιλείου. Σήμερα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα διατηρώντας παράλληλα την συνεργασία της με οδοντιατρικές κλινικές της Αγγλίας. Έχει συμμετάσχει με παρουσιάσεις της αλλά και ως ομιλήτρια σε πλήθος επιστημονικών ημερίδων, συνεδρίων και μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι μέλος του General Dental Council (GDC: 224149) και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Στην Οδοντιατρικη Μέριμνα Θεσσαλονίκης έχει ως κύριο αντικείμενο ενασχόλησης την αισθητική και αποκαταστατική οδοντιατρική ελάχιστης παρέμβασης.

Μούτσιος Αλέξανδρος, - Πτυχιούχος Οδοντοτεχνίτης - Εξειδικευθείς στην ψηφιακή και ρομποτική Οδοντοτεχνική

Μούτσιος Αλέξανδρος, Πτυχιούχος Οδοντοτεχνίτης

Εξειδικευθείς στην ψηφιακή και ρομποτική Οδοντοτεχνική

Απόφοιτος της σχολής Οδοντικής Τεχνολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών και Ειδικευθείς στο Goethe University Frankfurt. Εξειδικεύεται στην ψηφιακή και ρομποτική οδοντοτεχνική, τον ψηφιακό βιοσχεδιασμό και την κατασκευή κεραμικών και ολοκεραμικών αποκαταστάσεων. Έχει λάβει μέρος σε συνέδρια εντός και εκτός Ελλάδας. Ασκεί την ειδικότητα του ως επικεφαλής του οδοντοτεχνικού εργαστηρίου της Οδοντιατρικής Μέριμνας Θεσσαλονίκης.

Accessibility
Κλείσιμο
Αλλαγή Μεγέθους Χαρακτήρων
A- A+
Επισήμανση Links
Κείμενο σε Ομιλία

Μαρκάρετε όποιο κείμενο της σελίδας επιθυμείτε, για να το ακούσετε.

Κλείσιμο
Κάντε κλικ για να ακούσετε το μαρκαρισμένο κείμενο! Click to listen highlighted text!