Η Ιατρική μας Ομάδα

Βασικό “συστατικό” της επιτυχίας της Οδοντιατρικής Μέριμνας είναι η ομάδα των οδοντιάτρων, με διαφορετική ειδικότητα ο καθένας, που καλύπτουν όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης. Για κάθε ασθενή καταρτίζεται εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας, το οποίο υλοποιείται από τους εξειδικευμένους οδοντιάτρους μας, καθένας από τους οποίους επεμβαίνει στο πλαίσιο του επιστημονικού και κλινικού αντικειμένου της ειδικότητάς του.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Για το λόγο αυτό η Οδοντιατρική Μέριμνα στη Θεσσαλονίκη διαθέτει μόνο εξειδικευμένους οδοντιάτρους με τίτλο ειδικότητας (όχι γενικούς οδοντιάτρους), οι οποίοι έχουν άριστη επιστημονική κατάρτιση σε όλα τα αντικείμενα της οδοντιατρικής επιστήμης. Διαβάστε παρακάτω τα βιογραφικά των οδοντιάτρων μας.

Τσάμης Χρήστος, Χειρουργός Οδοντίατρος

Τσάμης Χρήστος, Χειρουργός Οδοντίατρος

Μετεκπαιδευθής στη Χειρουργική Στόματος,
Εμφυτευματολογία & Ακτινολογια Α.Π.Θ.

Απόφοιτος μεταπτυχιακού προγράμματος Οδοντοφατνιακής Χειρουργικής, Χειρουργικής Εμφυτευματολογίας και Ακτινολογίας ΑΠΘ, Απόφοιτος CDEP New York University College of Dentistry (εμφυτευματολογία και στοματική αποκατάσταση). Μόνιμος επιστημονικός συνεργάτης της Ελληνικής Εταιρείας Συνεχούς Οδοντιατρικής Εκπαίδευσης και υπεύθυνος των προγραμμάτων εμφυτευματολογίας του Ινστιτούτου Μέριμνα. Εργάζεται στην Οδοντιατρική Μέριμνα Θεσσαλονίκης με αποκλειστικό αντικείμενο την Εμφυτευματολογία και τη Χειρουργική Στόματος. Παρουσία με πλήθος διαλέξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό στον τομέα της χειρουργικής των εμφυτευμάτων και της οστικής αναγέννησης.

Στράτος Αθανάσιος, Προσθετολόγος

Στράτος Αθανάσιος, Προσθετολόγος

Προσθετολόγος Οδοντίατρος,
Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου TUFTS Boston, USA

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου TUFTS Boston στο τμήμα της Προσθετικής. Μέλος της American Dental Association και του American College of Prosthodontics. Επισκέπτης Επίκουρος καθηγητής του τμήματος της προσθετικής του Πανεπιστημίου TUFTS Boston. Επιστημονικός συνεργάτης της Ελληνικής Εταιρείας Συνεχούς Οδοντιατρικής Επιμόρφωσης. Εργάζεται στην Οδοντιατρική Μέριμνα Θεσσαλονίκης με αποκλειστικό αντικείμενο την Προσθετική Οδοντιατρική. Παρουσιάσεις και παρουσία σε διεθνή συνέδρια και συμπόσια με θέματα Αισθητική Οδοντιατρική, Προσθετική Εμφυτευμάτων και Γναθοπροσωπική Προσθετική.

Ροδίου Στυλιανός, Περιοδοντολόγος – Εμφυτευματολόγος

Ροδίου Στυλιανός, Περιοδοντολόγος

Ειδικευθής στην Περιοδοντολογία
στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Απόφοιτος Οδοντιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. Απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών της ιδίας σχολής στον τομέα Περιοδοντολογίας και Βιολογίας Εμφυτευμάτων. Επιστημονικός συνεργάτης της Ελληνικής Εταιρείας Συνεχούς Οδοντιατρικής Επιμόρφωσης. Συμμετέχει σε πλήθος συνεδρίων και  σεμιναρίων ως ομιλητής και εκπαιδευτής στον τομέα της Περιοδοντολογίας και της Εμφυτευματολογίας. Αποκλειστικά αντικείμενα της ενασχόλησής του είναι η Περιοδοντολογία, η Εμφυτευματολογία, η πλαστική χειρουργική του στόματος και οι εφαρμογές Laser στην επανορθωτική οδοντιατρική.

Δανδάκης Χρήστος, Ενδοδοντιστής

Δανδάκης Χρήστος, Ενδοδοντιστής

Ειδικευθής στην Ενδοδοντία
στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Πτυχίο Οδοντιατρικής το 1991. Εργάστηκε ως οδοντίατρος μέχρι το 1995 στην Γερμανία. Απόφοιτος του Προγράμματος Μεταπτυχιακού Σπουδών της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. στον τομέα της Ενδοδοντολογίας. Επιστημονικός συνεργάτης της Ελληνικής Εταιρείας Συνεχούς Οδοντιατρικής Επιμόρφωσης. Συμμετοχή σε σεμινάρια ως εκπαιδευτής στον τομέα της Ενδοδοντολογίας. Εργάζεται στην Οδοντιατρική Μέριμνα Θεσσαλονίκης με αποκλειστικό αντικείμενο την Ενδοδοντολογία. Διαθέτει παρουσιάσεις και παρουσία σε διεθνή συνέδρια και συμπόσια, καθώς και δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και ξένα περιοδικά με θέμα την Ενδοδοντολογία.

dentist-taraoune

Ταράουνε Φάντι Φώτης, Ειδικός Ορθοδοντικός

Ειδικευθείς στην Ορθοδοντική
στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ειδικευθείς στην Ορθοδοντική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κάτοχος του τίτλου του ειδικού Ορθοδοντικού από το Υπουργείο Υγείας. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο όπως κεφάλαια στο βιβλίο «Skeletal Anchorage in Orthodontic Treatment of Class II Malocclusion», καθώς και αρκετές δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά με θέμα την Ορθοδοντική. Είναι υποψήφιος διδάκτωρ στο ΑΠΘ. Εργάζεται στη Οδοντιατρική Μέριμνα Θεσσαλονίκης με αποκλειστικό αντικείμενο την Ορθοδοντική.

Τζόκα Ευαγγελία, Οδοντίατρος

Ειδικευθείσα στην Αισθητική και Αποκαταστατική Οδοντιατρική στο ΑΠΘ

Απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και εξειδικευθείσα στην Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική. Αντικείμενο της έρευνας και μελέτης της είναι οι συντηρητικές αισθητικές αποκαταστάσεις. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων Οδοντιατρικής εντός και εκτός Ελλάδος. Εργάζεται στην Οδοντιατρική Μέριμνα Θεσσαλονίκης με αποκλειστικό αντικείμενο την Αισθητική και Αποκαταστατική Οδοντιατρική.

Μούτσιος Αλέξανδρος, Πτυχιούχος Οδοντοτεχνίτης

Εξειδικευθείς στην ψηφιακή και ρομποτική Οδοντοτεχνική

Απόφοιτος της σχολής Οδοντικής Τεχνολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών και Ειδικευθείς στο Goethe University Frankfurt. Εξειδικεύεται στην ψηφιακή και ρομποτική οδοντοτεχνική, τον ψηφιακό βιοσχεδιασμό και την κατασκευή κεραμικών και ολοκεραμικών αποκαταστάσεων. Έχει λάβει μέρος σε συνέδρια εντός και εκτός Ελλάδας. Ασκεί την ειδικότητα του ως επικεφαλής του οδοντοτεχνικού εργαστηρίου της Οδοντιατρικής Μέριμνας Θεσσαλονίκης.

Κανακουσάκη Δήμητρα, Προσθετολόγος

Εξειδικευθείσα στην Προσθετική στο Α.Π.Θ.

Απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εξειδικευθείσα επί τριετίας στην ίδια σχολή στον τομέα της Προσθετικής. Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια. Συνεχής επιμόρφωση με συμμετοχή σε πολλά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια. Εργάζεται στην Οδοντιατρική Μέριμνα Θεσσαλονίκης με μοναδικό αντικείμενο την Προσθετική Οδοντιατρική και Εμφυτευματολογίας.

Accessibility
Κλείσιμο
Αλλαγή Μεγέθους Χαρακτήρων
A- A+
Επισήμανση Links
Κείμενο σε Ομιλία

Μαρκάρετε όποιο κείμενο της σελίδας επιθυμείτε, για να το ακούσετε.

Κλείσιμο
Κάντε κλικ για να ακούσετε το μαρκαρισμένο κείμενο! Click to listen highlighted text!